selecteaza limba:  
PROGRAM: 09 - 20: Luni-Vineri; 09 - 14: Sâmbătă
0264.311.355 / 0747.153.994

Despre Noi

Despre noi

Vă mulțumim că ați ales clinica Stoma Care pentru serviciile de diagnostic și tratament stomatologic. Activitatea clinicii se desfășoară începând cu anul 2005, într-o clădire monument istoric situată în centrul orașului Turda.

Clinica cuprinde 4 cabinete de tratament, sală de radiologie dentară, sală de sterilizare.
Echipa noastră este o echipă completă formată din medici tineri specialiști care participă la cursuri și congrese de specializare periodice, atât în țară, cât și în străinătate.

Echipa Clinica StomaCare Turda

Am dezvoltat un sistem medical de investigare, tratare și monitorizare în ansamblu a pacienților, de aceea colaborăm cu un Centru medical și cu un laborator de analize medicale ambele situate în incinta clădirii.

În completarea tratamentelor estetice dentare oferim posibilitatea celor ce doresc să-și îmbunătățească aspectul facial, mai presus de zâmbet, să se bucure de cele mai noi abordări în estetică și cosmetică facială.
Obiectivul nostru principal este de a oferi servicii de calitate, asigurate și garantate la cel mai înalt nivel de performanță și profesionalism.

Echipa noastră

Serviciile noastre

Clinica noastră vă oferă urmatoarele servicii: Implantologie, Endodonție, Protetică, Estetică dentară, Estetică facială, Chirurgie plastică, Parodontologie, Chirurgie, Ortodonție si Ortopedie Dento-facială, Pedodonție, Radiologie dentară, ...

Galerie foto

Poze din interiorul clinicii noastre.