Str. Republicii nr.23, Turda

Clinica StomaCare Turda


Despre Clinica noastra

Vă mulțumim că ați ales clinica Stoma Care pentru serviciile de diagnostic și tratament stomatologic. Activitatea clinicii se desfășoară începând cu anul 2005, într-o clădire monument istoric situată în centrul orașului Turda.

Clinica cuprinde 4 cabinete de tratament, sală de radiologie dentară, sală de sterilizare.

Echipa noastră este o echipă completă formată din medici tineri specialiști care participă la cursuri și congrese de specializare periodice, atât în țară, cât și în străinătate.

Medici dentisti - Echipa

Dr. Maria-Cristina Hârceagă
Medic Dentist - Specialist Parodontologie

Medic Dentist - Specialist Parodontologie

Dr. Alexandra Stanciu
Medic Dentist - Specialist Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala

Dr. Caius Cotutiu
Medic Dentist - Specialist Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala

Dr. Mihai Pancsur
Medic dentist – specialist chirurgie dento-alveolara

Dr. Steliana Nonoşel
Medic Dentist - Specialist Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala

Dr. Marian Dagău
Medic dentist

Dr. Calin Nemes
Medic dentist

Dr. Cornel Betiu
Medic dentist - rezident endodontie

Dr. Andreea Crisan
Medic dentist

 • positive review  Foarte profesionisti. Drs Doctor mi a cucerit fetita de 6 ani din prima. apreciez punctualitatea si atmosfera placuta!! recomand parintilor cu copii fricosi 🙂 si nu numai.

  Ildiko Simon Kepes Avatar Ildiko Simon Kepes
  April 25, 2017

  positive review  Recomand cu incredere ! In special domnului doctor Vlad Stãnilã ii multumesc ca m-a convins ca a merge la dentist nu inseamna un chin sau un sfarsit de lume (nu voi uita niciodata cum m-ai prostit, dar a mers). ��� Data viitoare cu siguranta tot aceeasi usa o voi deschide! Cea mai buna echipa de medici! Va multumesc! ���

  Cocan Elita Avatar Cocan Elita
  March 14, 2018

  positive review  Recomand cu incredere ! Cea mai buna echipa de medici, foarte bine pregatiti, profesionalisti si oragnizati. �

  Denisa Seghedi Avatar Denisa Seghedi
  September 21, 2017

  positive review  Recomand ???????. Echipă tânără, doctori profesioniști, dedicați. ?

  Alexandra Stoianovici Avatar Alexandra Stoianovici
  June 10, 2020
 • positive review  Very profesional and young team of doctors that care for YOU , their patient. Do not hesitate to visit them even for a check up.

  Magda Irina Negru Avatar Magda Irina Negru
  January 29, 2016

  positive review  Aici mi-am capatat sanatatea! Multumesc Stoma Care,multumesc Maria,multumesc Caius!! Intr-o tara in care aria serviciilor,in special medicale,sufera de un deficit clar de profesionalism,clinia Stoma Care mi-a dovedit contrariul!!! Dupa lungi perindari prin cabinete stomatologice,am ajuns din INTAMPLARE la Stoma Care si am ramas placut impresionat de colectivul si experienta lor! Au fost SINGURII, cum spuneam,care au reusit: - Sa-mi asculte pana la capat si cu rabdare problema ( fara a ma intrerupe zicand “AAAAA- gura mare),las ca stiu eu!” - Sa-mi ofere un diagnostic corect!! bazat pe experienta nu pe interpretari! - Sa-mi ofere tratamentul si corect si adecvat, raport calitate/pret! - Sa ma faca sa ma simt de fiecare data un client privilegiat desii sunt un caz banal! -Si lucrul care m-a impresionat : sunt un colectiv de tineri care au dezbatut ,IMPREUNA ,vindecarea mea ,folosind fiecare experienta si specializarea lor pentru un rezultat cat mai bun! Ca bonus: in momentele critice cand esti anesteziat si tras pe dreapta pe holul de asteptare pana isi face injectia efectul, cum se procedeaza peste tot, ei mai au rabarea si taria sa te tina in scaun si sa fie siguri ca ai inteles problema ta explicand ori de cate ori este nevoie, small talk, orice sa te faca sa te simti bine!! De spus ca fac un tratament de lunga durata si desii sunt din alt oras (Cluj-plin de cabinete),am ales sa merg de fiecare data la Stoma Care! Recomand cu mare incredere! BRAVO!!!

  Florin Muresan Avatar Florin Muresan
  March 15, 2019

  positive review  Pentru medici de la clinica am un singur cuvant PROFESIONISTI! Multumesc din suflet d-nei Maria Cristina Harceaga,d-nului Marian Dagau si veselor asistente!

  Mardare Dorina Avatar Mardare Dorina
  December 23, 2017

  positive review  Doctori minunati, echipament de ultima generatie, seriozitate si promptitudine! Lasati-va cu incredere pe mana acestor fabricanti de zambete perfecte!

  Diana GloBra Avatar Diana GloBra
  October 5, 2016
 • positive review  Recomand cu drag Clinica Stoma Care deoarece oferă servicii complete si are o echipă de nota 10, începând de la recepție, medici si asistente. Mulțumesc dr. Boncoi Răzvan și Cotuțiu Caius pentru profesionalism!

  Alexandra Grindean Avatar Alexandra Grindean
  August 27, 2020

  positive review  DE CE-A MAI BUNĂ CALITATE . ???

  Sandu Mocan Avatar Sandu Mocan
  September 21, 2018

  positive review  Serviciile sunt la un nivel foarte inalt de profesionalism si calitate iar echipa este una tânară, devotata si mereu in sprijinul pacientilor. Tehnologia de ultima generatie e la ea acasa. Recomand cu maxima incredere!

  Mihai Vidican Avatar Mihai Vidican
  February 22, 2017

  positive review  Recomand cu incredere!!??

  Giorgiana Julia Avatar Giorgiana Julia
  January 26, 2019

100% SATISFACTIE

Am dezvoltat un sistem medical de investigare, tratare și monitorizare în ansamblu a pacienților.

În completarea tratamentelor estetice dentare oferim posibilitatea celor ce doresc să-și îmbunătățească aspectul facial, mai presus de zâmbet, să se bucure de cele mai noi abordări în estetică și cosmetică facială.
Obiectivul nostru principal este de a oferi servicii de calitate, asigurate și garantate la cel mai înalt nivel de performanță și profesionalism.