Str. Republicii nr.23, Turda

Clinica StomaCare Turda


Despre Clinica noastra

Vă mulțumim că ați ales clinica Stoma Care pentru serviciile de diagnostic și tratament stomatologic. Activitatea clinicii se desfășoară începând cu anul 2005, într-o clădire monument istoric situată în centrul orașului Turda.

Clinica cuprinde 4 cabinete de tratament, sală de radiologie dentară, sală de sterilizare.

Echipa noastră este o echipă completă formată din medici tineri specialiști care participă la cursuri și congrese de specializare periodice, atât în țară, cât și în străinătate.

Medici dentisti - Echipa

Dr. Maria-Cristina Hârceagă
Medic Dentist - Specialist Parodontologie

Medic Dentist - Specialist Parodontologie

Dr. Alexandra Stanciu
Medic Dentist - Specialist Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala

Dr. Caius Cotutiu
Medic Dentist - Specialist Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala

Dr. Mihai Pancsur
Medic dentist – specialist chirurgie dento-alveolara

Dr. Steliana Nonoşel
Medic Dentist - Specialist Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala

Dr. Marian Dagău
Medic dentist

Dr. Calin Nemes
Medic dentist

Dr. Cornel Betiu
Medic dentist - rezident endodontie

Dr. Andreea Crisan
Medic dentist

 • positive review  Am ajuns pe mâna specialiștilor cărora le vreau să le mulțumesc pentru profesionalismul si amabilitatea oferită!

  Lovász Attila Avatar Lovász Attila
  March 17, 2017

  positive review  Doctori minunati, echipament de ultima generatie, seriozitate si promptitudine! Lasati-va cu incredere pe mana acestor fabricanti de zambete perfecte!

  Diana GloBra Avatar Diana GloBra
  October 5, 2016

  positive review  Recomand cu incredere ! In special domnului doctor Vlad Stãnilã ii multumesc ca m-a convins ca a merge la dentist nu inseamna un chin sau un sfarsit de lume (nu voi uita niciodata cum m-ai prostit, dar a mers). ��� Data viitoare cu siguranta tot aceeasi usa o voi deschide! Cea mai buna echipa de medici! Va multumesc! ���

  Cocan Elita Avatar Cocan Elita
  March 14, 2018

  5 star review  Profesioniști

  Claudiu Sorin Avatar Claudiu Sorin
  September 17, 2016
 • positive review  Recomand! Cabinet cu doctori profesioniști unde esti tratat cu răbdare si un zâmbet pe buze. Dinții iti vor mulțimii! Apelați cu mare încredere! Mulțumesc Dna Dr. Budusan.

  Sil Viu Daraban Avatar Sil Viu Daraban
  June 18, 2016

  positive review  DE CE-A MAI BUNĂ CALITATE . ???

  Sandu Mocan Avatar Sandu Mocan
  September 21, 2018

  negative review  Cand vine vorba de recrutare poti sa ai ghinionul sa intalnesti neprofesionisti care, odata ce isi dau seama ca nu esti omul potrivit, dar te tin zile intregi in proba (neplatita) ca doar luna trece , te taie pur si simplu de pe lista fara sa se sinchiseasca sa te anunte.

  Hapa Ioana Bianca Avatar Hapa Ioana Bianca
  December 7, 2016

  positive review  Serviciile sunt la un nivel foarte inalt de profesionalism si calitate iar echipa este una tânară, devotata si mereu in sprijinul pacientilor. Tehnologia de ultima generatie e la ea acasa. Recomand cu maxima incredere!

  Mihai Vidican Avatar Mihai Vidican
  February 22, 2017
 • positive review  Cei mai priceputi,intelegatori si de treaba doctori !!!

  Loredana Harceaga Avatar Loredana Harceaga
  May 24, 2019

  positive review  O echipa de oameni minunati ! Multumesc Calin Nemes,Razvan Boncoi si Maria Harceaga ! Foarte multumita ! O sa mai revin cu drag ! ❤️

  Raluca Lutas Avatar Raluca Lutas
  December 7, 2018

  positive review  Cabinete cu dotari de ultima generatie in care lucreaza medici profesionisti ,recomand sa apelati cu incredere ........e o.k!!!

  Mariana Prodan Avatar Mariana Prodan
  October 17, 2016

  positive review  Stoma Care este o echipa de tineri profesionisti. Multumesc pentru interesul obtineri rezultatelor satisfactori.

  Gabriela Gab Avatar Gabriela Gab
  March 12, 2019

Notice: Undefined variable: mousepause in /home_ssd/stomacar/public_html/wp-content/plugins/wp-facebook-reviews/public/partials/wp-fb-reviews-public-display.php on line 214

100% SATISFACTIE

Am dezvoltat un sistem medical de investigare, tratare și monitorizare în ansamblu a pacienților.

În completarea tratamentelor estetice dentare oferim posibilitatea celor ce doresc să-și îmbunătățească aspectul facial, mai presus de zâmbet, să se bucure de cele mai noi abordări în estetică și cosmetică facială.
Obiectivul nostru principal este de a oferi servicii de calitate, asigurate și garantate la cel mai înalt nivel de performanță și profesionalism.