Str. Republicii nr.23, Turda

logo_pagina_aestethix

Chirurgie plastică, estetică, dermatologie

 

Aesthetix… numele clinicii si conceptului pe care dorim sa il oferim pacientilor nostri provine din limba greaca, (aisthetikos) si se traduce ca armonia formelor sau frumos. Armonia formelor da nastere frumosului si a insotit natura umana dintotdeauna. In medicina aceasta cautare a frumosului a dat nastere medicinei estetice care ajuta pacientii sa obtina armonia formelor si/sau sa incetineasca urmele trecerii timpului.

Dr. Olimpiu-Ioan HÂRCEAGĂ

Dr Olimpiu Harceaga s-a specializat pe parcursul carierei sale pentru a ajuta pacientii sa obtina repararea si armonia formelor. A absolvit Facultatea de Medicina din Cluj-Napoca in anul 2005 dupa care a inceput specializarea in Dermatologie pe care a continuat-o cu specializarea in Chirurgie Plastica. A efectuat un doctorat in Chirurgie Mohs pentru tratamentul  tumorilor de piele. Specializarea in Chirurgie Plastica si Dermatologie ii asigura expertiza necesara pentru a intelege Medicina Estetica si a ajuta pacientii sa isi atinga telul de frumos.

Medicina estetica trebuie sa asigure pacientului armonia formelor fara a afecta functia diverselor structuri pe care le trateaza, poate parea un lucru usor fiindca majoritatea pacientilor sunt sanatosi dar defapt este o mare presiune pentru a nu transforma un om sanatos in bolnav datorita unui tratament medical.

Dr Olimpiu Harceaga a efectuat 11 ani de specializari dupa absolvirea facultatii de medicina lucrul care il ajuta sa ofere pacientilor sai siguranta!  A efectuat specializari in afara tarii timp de 3 ani in Bruxelles Belgia si Oxford Marea Britanie. Este colaborator a doua clinici din Londra Marea Britanie (Centre for Surgery, London Lipo Center)  participa frecvent la congrese si cursuri de specializare. A publicat lucrari stiintifice si prezentari la congrese. Pt mai multe detalii in privinta calificarilor vezi CV.

Servicii medicale Dr. Olimpiu Hârceagă
Chirurgie estetică și plastică Cluj, Sibiu

PROCEDURI CHIRURGICALE
PROCEDURI NONCHIRURGICALE