selecteaza limba:  
PROGRAM: 09 - 20: Luni-Vineri; 09 - 14: Sâmbătă
0264.311.355 / 0747.153.994

Protetică

Protetică

Protetica înseamnă refacerea dinților prin lucrări fixe: fațete, coroane și punți dentare, precum și prin lucrări mobile sau mobilizabile: proteze totale sau parțiale, proteze scheletate cu sisteme speciale, proteze pe implanturi. Atunci când, din diverse motive, din dinte lipsește o porțiune ce nu poate fi refacută prin obturație (plombă), sau pereții dentari sunt prea subțiri pentru a suportă presiunile masticatorii, e necesară acoperirea dintelui cu o coroană.

De asemenea, când lipsește un dinte de pe arcadă și spațiul gol e mărginit de dinți ce nu sunt integrii, sunt deteriorați, cariați sau au obturații coronare, se recurge la o punte. Astfel se înlocuiește spațiul edentat cu o punte care să refacă fizionomia și funcționalitatea pierdute. Când spațiul rămas gol după extracția unui dinte e mărginit de dinți integrii se recurge la implant pentru refacerea arcadei incomplete.

Atunci când pacientul pierde un număr mare de dinți și, din diverse motive aceștia nu pot fi înlocuiți prin lucrări fixe, se recurge la lucrări protetice mobile, proteze ce trebuie îndepărtate după fiecare masă pentru igienizare.

Realizăm următoarele tratamente protetice:

  • Fațete ceramice sau din compozit
  • Coroane/punți pe implant
  • Coroane și punți metalo-ceramice
  • Coroane și punți integral ceramice
  • Proteze acrilice și elastice, totale și partiale
  • Proteze pe implanturi
  • Proteze scheletate cu sisteme speciale

 

Despre Noi

Am dezvoltat un sistem medical de investigare, tratare şi monitorizare in ansamblu a pacienţilor, de aceea colaborăm cu un Centru medical şi cu un laborator de analize medicale ambele situate in incinta clădirii..